20 ago 2017

Quines coses es poden fer amb les canyetes de begudes?

He observat que hi ha un objecte que es llença sempre (ningú reutilitza), té una durada molt curta (l'estona de beure un batut) i evidentment causa un efecte perjudicial per al medi ambient perquè està fet de plàstic. Parlo de les canyetes de beguda que fan servir a tots els bars. Directament si  la beguda és per un nen te la col.loquen al got sense preguntar.


La primera cosa que us haig d'aconsellar és no consumir aquest producte, està fet amb plàstic, el plàstic no és biodegradable i embruta el planeta. De fet és preferible prioritzar altres materials per al nostre consum diari que no siguin de plàstic, molt millor el vidre que es recicla al 100%.

Posats a buscar solucions, quan ja tenim les canyetes, n'he pensat tres. Però si em doneu uns quants dies en puc fer un llistat.

ANEM A FER BOMBOLLES: segur que teniu aparells divertidísims per fer bombolles de sabó, el Josep ha agafat un got, li ha posat aigua i sabó de plats i de seguida ha omplert la taula de bombolles. S´ho ha passat genial intentant que unes entrin dintre les altres sense trencar-se.FIGURES GEOMÈTRIQUES: Un joc divertit i entretingut és jugar amb trossos de canyetes i fil, intentant aconseguir de fer diverses figures geomètriques. El resultat pot servir per fer un mòbil, una làmpada....
GARLANDA DE CANYETES: I amb la mateixa tècnica d'anar enfilant, triangle rere triangle podem tenir una decoració molt acolorida per l'habitació, la festa d'aniversari, el pati...


Espero que us hagi donat idees i que les poseu en pràctica, 
si ho feu i teniu instagram em podeu etiquetar perquè les vegi 
@talleretcraft


Bon Estiu Creatiu !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario