Taller PLAÇA, en família
FUNCIONAMENT DEL TALLER:

El taller PLAÇA es fa, en una plaça, un espai obert, o bé tancat, amb la idea que el públic trobi l´activitat i participi en el moment que prefereixi. Els participants podran triar entre diversos models que els hi proposarem i amb les instruccions dels monitors podran realitzar una o vàries joguines, que s´emportaran a casa seva.
Durada: el taller pot tenir una durada de 3 hores o de 6 hores (en dos parts, matí i tarda)
Edats: poden participar nens i nenes a partir de 3 anys, sempre acompanyats si són menors.
Necessitats: demanem 6 taules de 2m de llargada o fustes amb cavallets , 3 cadires i una presa de llum.
Materials: nosaltres portem tots els materials i eines necessaris.


DESTINAT A:
  • CAMPANYES DE SENSIBILITZACIÓ SOBRE RESIDUS I MEDI AMBIENT
Ensenyem d´una manera àgil i divertida a reutilitzar i manipular les nostres deixalles. Els alumnes aprenen a valorar aquests residus i descobreixen les moltes possibilitats que poden oferir els seus materials.
  •   PROCESOS EDUCATIUS I PEDAGÒGICS:
Aquests materials són molt accessibles per al nen ja que els té al seu abast contínuament, això genera moltes possibilitats de treball que potencien la seva imaginació i la seva creativitat.

També participen d´una realitat com és que altres nens a altres cultures, són les joguines que ells fabriquen amb aquests materials les úniques que poden obtenir .

OBJECTIUS:
  • Donar utilitat a elements considerats deixalles amb imaginació e il•lusió.
  • Ensenyar la importància del reciclatge i reutilització i prendre consciència dels problemes actuals en relació al medi natural.
  • Poder tenir i utilitzar joguines fetes per ells mateixos.
  • Desenvolupar la capacitat de creació amb un treball manual molt senzill i entretingut. 
  • Fer descobrir als nens que en els aparadors no hi ha totes les joguines i que cal donar igualtat de possibilitats a tots els infants.
  • Donar a conèixer les moltes possibilitats d´aprofitar aquest recurs per educar i oferir una alternativa als infants per omplir el seu temps d´oci d´una manera educativa i constructiva. Motivar-los perquè siguin creadors dels seus desitjos, sense haver de dependre sempre de la societat de consum.Saló de la Infància i la Joventut. Barcelona

Fira BIOCULTURA, Barcelona


2ª ECOFIRA a Navata
Propostes personalitzades
Taller furosiki _ embolcall creatiu _ REFESTA - Barcelona 2016 - 2017


No hay comentarios:

Publicar un comentario