22 jul 2017

Coneixes la nostra NUTS BOX??

A l'estiu passem moltes hores al carrer, tenim més temps lliure perquè tots vosaltres que esteu en edat escolar feu vacances, i com que els dies són més llargs i fa més bon temps ens ve de gust aprofitar els espais exteriors, la natura, els parcs, excursions, passejades amb amics...

Sempre ens emportem una motxilla amb alguna cosa per menjar, de ben segur que ens vindrà de gust si passem hores fora. Però que portem? 
Ens preocupem que sigui un aperitiu saludable?

De vegades no podem portar tot el que volem doncs moltes coses amb la calor no aguanten molta estona en una motxilla (com la fruita, iogurts...) però hi ha una opció que és fantàstica i ens dura tot el dia en bones condicions: ELS FRUIT SECS.

Oi que en coneixeu molts? I vosaltres teniu els vostres preferits oi? A mi m'agrada fer barreja d'ametlles i panses.

I com que ja sabeu que ens agrada reciclar, reutilitzar, inventar i experimentar hem fabricat una NUTS BOX, una petita capsa on portar els nostres fruits secs preferits:En els nostres tallers ensenyem a nens i nenes com vosaltres a fer-los, amb diferents tècniques. Però ja veieu que és ben senzill. Retallem un brick a la mida, el decorem amb papers de colors i li posem una goma.

Bon estiu creatiu!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario