26 may 2017

Reutilització de samarretes

Aquests dies hem començat un nou projecte que ens fa molta il.lusió. Es diu FETAMANS i l´equip som la Sara que fa tallers de restauració, i jo que ja sabeu tot el que m´agrada fer per reutilitzar objectes. Les dues juntes tenim el projecte de transformar objectes que van a parar a les escombraries en altres objectes, o fer-los un canvi d´aspecte per tal que tinguin una nova vida.

La primera activitat que hem fet és aquest cap de setmana, estem a la Fira de l´Ascensió de Granollers, al Stand del Consorci de Residus VO i hem decorat l´espai com una casa qualsevol, excepte que tots els objectes han sigut recuperats de la deixalleria.
I per fer-ho més divertit encara hem preparat uns tallers per reutilitzar materials, un de fer uns cistells o bosses de regal amb revistes, i un altre on hem recollit moltes samarretes que la gent havia llençat, les anem tallant per fer trapillo i amb ell ensenyem a fer clauers i pulseres amb la tècnica kumihimo (o fent trenes, o com cadascú vol).

Teniu tot el cap de setmana encara per venir-nos a visitar, recordeu, al Parc Firal de Granollers de 11 a 20 hores. !!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario