23 nov 2016

Un dia complert: teatre i joguines "Una altra joguina és possible"

Aquest dissabte vaig tenir un dia complert, vaig estar a un esdeveniment de teatre familiar organitzat per la Fundació Xarxa d´Espectacles Infantils i Juvenils de Catalunya. Són un grup de persones voluntàries que destinen una part del seu temps lliure al servei del seu poble o ciutat, i de la societat catalana en general, tot impulsant i organitzant activitats lúdiques i culturals per a nens i joves.

Què fa un grup XARXA?

  • Realitza una programació estable d´espectacles professionals per a públic infantil, juvenil i familiar al seu poble o ciutat.
  • Organitza activitats culturals adreçades a joves i als infants amb la voluntat de contribuir a una major i millor oferta lúdica i cultural del poble.

Concretament aquest dia tots els grups Xarxa de Catalunya s´han reunit per compartir moments i experiències, i per gaudir del Tast d´Espectacles, on poden veure un seguit d´espectacles seleccionats, on cada un actua durant uns 10 minuts, així es pot donar cabuda a més propostes.

Tanmateix el taller de joguines ECOMAGINA ha estat en aquest espai i he pogut ensenyar a nens i nenes dels grups Xarxa de Catalunya a construir-se avions i cotxes amb envasos. Ha estat un èxit total perquè he tinguit molta companyia durant tota l´estona que he estat amb els meus estris a l´espai que han destinat per fer el taller a la Sala Ibèria de Sant Feliu de LLobregat.


Gràcies a tots els organitzadors del Tast d´espectacles, per confiar en el meu taller i confiar-me els vostres fills i filles perquè es creguin que "una altra joguina és possible".

Fins la propera !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario